Friday, October 12, 2018

Erotske price

Ovde možete pronaći veliki broj originalnih erotskih priča koje su napisali i poslali nam posetioci sajta. Istinite, uzbudljive i žestoko napaljujuće erotske priče od kojih će vam kurac eksplodirati a pička natopiti. Svaki dan možete pročitati nove porno priče koje će vas garantovano dovesti do vrhunca! Svaka devojka ima neostvarenu skrivenu želju, moja je bila moj teča Petar.


Ja i moja žena smo gledali pornić, žena sa dvojicom. Ona na leđima, digla noge na ramena jebaču dok je tuca, a drugome dudla kurac.

Posmatrao sam ženu, nju je to napalilo, pomazio sam joj tvrde bradavice, izvadio kurac i počeo da ga nadrkavam, a ona zavuče ruku ispod gaćica i počela je da masturbira pičkicu. Vruće domaće erotske priče samo za vas. Velika kolekcija osobnih erotskih priča i ispovijesti. Ukoliko imaš svoju erotsku priču i želiš da je objavimo slobodno je možeš kao član objaviti unutar Novčanika, te ćemo je mi pregledati i dodati u našu kolekciju erotskih priča.


Sezona slava, praznika i ostalih prilika za familijarna okupljanja. Da se ne lažemo, ako ne proslavljate sa baš bliskim prijateljima, nego morate obiđete bar dve slave, krkate sve što vam serviraju na tanjir i popijete, ah. Pre sexa uvek gledali pornice i mastali za sex sa dr tipom ili parom,ali to su samo bile samo nase maste.


Sve se zavrsavalo na to.

I dalje vas molim za komentare, o njima zavisi hocete li procitati jos koju moju pricu. Incest sa samo godina - Ova prica je velikim delom istinita. Erotske Priče - Pusica.


Stranica je namijenjena svima koji vole čitati ljubavne priče i istinite životne priče poput onih koje objavljuju popularni tiskani časopisi: Moja tajna, Moja sudbina, Moja istina, Spletke i čarolije, Ljubavni romani i dr. Ovdje ćete na jednom mjestu pronaći mnoštvo takvih priča koje možete čitati potpuno besplatno. Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva tokom navigacije po veb lokaciji. Iz ovih kolačića, kolačići koji su po potrebi kategorisani se čuvaju u vašem pregledaču jer su neophodni za rad osnovnih funkcionalnosti veb stranice. Dobro dosli na Onatrazinjega.


Prvi besplatni erotski sajt, pronadji nekoga za sex, upoznavanje, chat ili mozda vezu. Kad se dvoje bliskih rođaka jebu, to je incest. Incest može biti između roditelja i dece, braće i sestara. Objavljene incest priče - Strana 2. Karanje besplatni pornići.


Sex balkan pornici i erotske price. Incest price – Sestrična, sa svojih godina sam bio prilčno zgodan i razvijen momak, a pod razvijenošću mislim na ono u gaćama. Imao sam par cura, ali sve je to bilo onako, neozbiljno, jedino što sam prekide doživljavao kao i svi adolescenti.


Da posaljete svoju pricu, registrujte se besplatno i posaljite nam svoje remek delo.

Duže i uzbudljivije erotske priče od onih na koje ste navikli na domaćem web-u! Odložite vrhunac do krajnjih granica napaljenosti jer vam dugačke erotske priče na našem sajtu pružaju upravo tu vrstu zadovoljstva. Check out this great deal on from online store Check out our March deals on at its new low price Get the perfect gift before it s gone. Jedne noći moja supruga i ja došao kući naći našeg sina jebe svoju djevojku na kauču u dnevnoj sobi.


Moj suprug i ja otišli na večeru, samo nas dvoje, a mi glupo vjeruje i misli da je naš sin bi samo nevino gledati film sa svojom djevojkom, a potom ju je odvesti kući. Enter the username or e-mail you used in your profile. GhnamEbi je najbolji sajt sa erotskim pricama i tekstovima o seksu i seksualnosti na nasem jeziku.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts